FORD INOVUJE NAJPREDÁVANEJŠIE SUV KUGA


Ford Kuga sa stal hitom medzi zákazníkmi od svojho prvého uvedenia na trh v roku 2008. Nová Kuga je naším najlepším modelom v histórii, ktorý posúva hru vpred vďaka novej úrovni schopností, konektivity a komfortu.


NOVÝ DIZAJN

Nová Kuga sa vyvinula zvonka i zvnútra a vyznačuje sa sviežim a sebaistým dizajnom. Inteligentný model Titanium, športový model ST-Line a robustný model Active majú jedinečné dizajnové prvky a osobitý charakter. Pútavá svetelná lišta LED po celej šírke vozidla lemuje nový dizajn prednej masky, na ktorej sa hrdo vyníma oválne modré logo značky Ford, a podčiarkuje tak jej silu a účelnosť. 

Táto svieža zostava vozidiel Kuga sa môže pochváliť novou sériou Active, ktorá je ideálna pre tých, ktorí chcú najodolnejšiu Kugu z hľadiska vzhľadu i schopností a schopnú zvládnuť rôzny terén, vrátane piesku či blata.


Základom interiéru nového modelu Kuga je praktickosť, ktorá ponúka komfort a pohodlie pripravené na dobrodružstvá v meste aj mimo neho. Posuvné sedadlá v druhom rade umožňujú zväčšiť priestor pre nohy cestujúcich vzadu na viac ako 1 meter alebo batožinový priestor o ďalších 140 litrov. Voliteľné komfortné sedadlá schválené poprednou organizáciou pre zdravie chrbta poskytujú oporu tam, kde je to najviac potrebné.

DOJAZD AŽ 900 KM A ZNÍŽENÉ EMISIE

Nový rad Kuga ponúka záujemcom o model PHEV Kuga až 69 km jazdy na čisto elektrický pohon a výhodu domáceho alebo verejného nabíjania. Pre vodičov, ktorí nemusia mať poruke pohodlné nabíjanie, je k dispozícii plne hybridný model Kuga Hybrid, ktorý ponúka pohodlie a komfort elektrifikovaného pohonu s dojazdom až 900 km na jedno natankovanie a až 64 percent jazdy v meste v plne elektrickom režime.

Modely Kuga Plug-In Hybrid aj Kuga Hybrid s pohonom všetkých kolies (AWD) prinášajú výrazne lepšie zrýchlenie so zníženými emisiami elektrifikovanej jazdy. Nová Kuga, ktorá má ťažnú schopnosť až 2 100 kg , svojou ťažnou silou prekonáva všetkých konkurentov a je zárukou, že dokáže utiahnuť čokoľvek, od veľkého karavanu až po príves na prepravu koní.


ŠPIČKOVÁ KONEKTIVITA

Vo vnútri je nová Kuga vybavená najnovšou generáciou informačno-zábavného systému SYNC 4 z vlastnej dielne značky Ford, ktorý ponúka dvakrát vyšší výpočtový výkon ako predchádzajúci systém. 

Ponúka bezproblémovú integráciu so smartfónmi a pripojenie 5G na rýchly prístup k informáciám, cloudovú navigáciu, vďaka ktorej sa môžete vyhnúť dopravným zápcham, a bezdrôtové systémy Apple CarPlay a Android Auto na bezkáblový prístup k najdôležitejším aplikáciám a informáciám. Štandardným vybavením je aj zabudovaný systém Alexa, takže vodiči i cestujúci môžu klásť otázky alebo zadávať príkazy aj bez pripojeného smartfónu.

Systém SYNC 4 okrem toho pomáha vodičom v maximálnej miere využívať ťažné schopnosti modelu Kuga, pričom s bezpečným a spoľahlivým pripojením im pomôže funkcia s názvom kontrolný zoznam pripojenia prívesu. Navigácia na ťahanie prívesu umožňuje vodičom zadať rozmery svojho vozidla a prívesu, aby systém SYNC 4 mohol vybrať trasu, na ktorej sa vyhnú úzkym zákrutám, nízkym mostom a ďalším prekážkam.



NAJMODERNEJŠIE TECHNOLÓGIE

Pokročilé asistenčné technológie vodiča pomáhajú zabezpečovať pohodlnú jazdu bez námahy aj v tých najnáročnejších podmienkach. Adaptívny tempomat novej generácie dokáže odteraz automaticky použiť brzdy v zákrutách a na križovatkách, ako aj v inej premávke, zatiaľ čo 360-stupňový kamerový systém poskytuje pohľad z výšky, vďaka čomu je parkovanie, príprava na pripojenie prívesu či dokonca použitie automatickej autoumyvárne úplná hračka. .

K väčšiemu pohodliu a sebaistote vodiča prispieva aj pokročilá technológia osvetlenia, ktorej svetlomety s technológiou Full LED zahŕňajú automatické ovládanie diaľkových svetiel  v štandardnej výbave. V ponuke je aj možnosť dynamických pixelových svetlometov LED, ktoré využívajú údaje z navigácie a kamery upevnenej na čelnom skle na čítanie dopravných značiek, a menia tak svetelný vzor v zákrutách, na križovatkách a kruhových objazdoch, aby lepšie osvetľovali chodcov a cyklistov.






VYBERTE SI Z BOHATEJ PONUKY MODELOV KUGA

ZOBRAZIŤ VIAC


Potrebujete poradiť? Kontaktujte nás.

+421 2 33 52 62 55