FORD MUSTANG GTD 2025: NAJRÝCHLEJŠÍ MUSTANG V HISTÓRII!

Pripravte sa, pretože Ford práve odhalil zázrak na kolesách – nový Mustang GTD 2025. Táto divoká šelma nie je len ďalším autom na ceste, je to najrýchlejší a najvýkonnejší Mustang v histórii. S neuveriteľnými 815 koňmi pod kapotou vás doslova pripúta k sedadlu a odpáli vpred s rýchlosťou, ktorú doteraz žiadny sériový Mustang neponúkol.


815 koní? Áno, dobre ste počuli!

Srdcom tejto beštie je prepĺňaný 5,2-litrový V8 motor, ktorý dosahuje výkon, o akom ste možno len snívali. A aby toho nebolo málo, krútiaci moment 664 Nm a maximálna rýchlosť 325 km/h sú len čerešničkou na torte! To z neho robí kráľa ciest, pripraveného prekonať všetko, čo mu príde do cesty.

Závodná technológia priamo na cestách

Ford Mustang GTD je postavený pre rýchlosť, ale aj pre dokonalý zážitok z jazdy. S aerodynamikou ako z Formule 1 a špičkovým systémom DRS, ktorý znižuje odpor vzduchu, Mustang GTD nepozná konkurenciu. Máte chuť vyraziť na slávny okruh Nürburgring? Žiaden problém! Ford sľubuje, že tento Mustang to na slávnom okruhu zvládne pod 7 minút

Je to Mustang, alebo superauto?

Toto nie je len ďalší Mustang. Toto je superauto s dušou Mustangu! Šéfkonštruktér Greg Goodall hovorí: „Chceli sme vytvoriť prvé superauto, ktoré si zachová charakter Mustangu.“ A podarilo sa! Tento krásavec zvláda ostré zákruty s karbón-keramickými brzdami, zatiaľ čo systém so suchou kľukovou skriňou zaisťuje, že motor vydrží aj v tých najnáročnejších podmienkach.

Čaká vás adrenalínový zážitok

Mustang GTD je vozidlo, ktoré nenechá nikoho chladným. Jeho titánová koncovka výfuku, prepracované nasávanie a výfuk vám zaistia nielen výkon, ale aj zvuk, ktorý vám bude rozliehať v ušiach ešte dlho po tom, čo opustíte garáž. Toto auto je pre tých, ktorí hľadajú niečo viac než len rýchlosť – chcú zážitok, ktorý ich nadchne a uchváti.

Tak čo poviete, trúfli by ste si sadnúť za volant takéhoto žrebca? 


SUMMIT MOTORS BRATISLAVA, spol. s r. o. autorizovaný predaj a servis vozidiel Ford

Tuhovská 9831 07 Bratislava
+421 2 33 52 62 55
ford.ba@summit.sk