MOTOSALÓN BORY

Modely FORD medzi TOP značkami sveta!

Koniec septembra sme si aj u nás v Summit Motors Bratislava vyhradili pre prestížnu akciu roka. V interéri aj exteriéri bratislavského obchodného centra sa opäť konal legendárny Motosalón Bory, kde si návštevníci mohli vychutnať pohľad na stovky modelov áut a motoriek od svetových značiek. Medzi nimi samozrejme nemohli chýbať ani naše vozidlá FORD.

Počas celého víkendu si návštevníci mohli poriadne zblízka prezrieť zaujímavé modely áut a motoriek z celého sveta. Nadšencov offroadu organizátori tento rok mimoriadne potešili, nakoľko sa výstava konala práve v tomto duchu. O to viac nás teší, že sme mali možnosť bližšie predstaviť našich offroadových velikánov. Jednoznačným favoritom značky Ford sú v tejto kategórii modely Nový Ford Bronco a Nový Ranger.  Práve Nový Ford Bronco, robustný off-road značky Ford, ktorý obstál v extrémnych testoch odolnosti Built Wild™ je jednotkou pre dobrodruhov nakoľko prináša vzrušujúcu jazdu v teréne. Pri jeho navrhovaní bol kladený najväčší dôraz na terénne schopnosti a inovatívny dizajn. 

Outdoorovým nadšencom ponúka najnovšiu generáciu technológií. Nový Ranger zas potešil tých, pre ktorých je prvoradá praktickosť.  Legenda s pohonom 4WD v kompletne prepracovanom prevedení bola navrhnutá tak, aby spĺňala požiadavky pracovného života a zároveň poskytla maximálny pôžitok z jazdy za oddychom. Milovníkom jemných kriviek a dravého výkonu sa predstavilo plne elektrické SUV značky FORD - Mustang Mach-E. Netreba sa však nechať oklamať jeho eleganciou. Pod kapotou sa skrýva naozajstný poklad. Pýšiť sa môže práve okamžitou akceleráciou (0 na 100 km/h len za 3,7 sekundy). Ak neveríte príďte si ho k nám otestovať :)

Organizátori okrem vozidiel pripravili pre účastníkov výstavy aj školu bezpečnej jazdy, súťažné slalomy, hlavolamy pre autá a motorky, dopravné ihrisko pre deti, opilecké okuliare či simulátory prevrátenia alebo nárazu.

V Summit Motors Bratislava sa už tešíme na budúci rok a ak vás zaujali naše vozidlá, príďte si ich otestovať kedykoľvek priamo k nám :)