Nový Ford Ranger Raptor zahviezdil medzi maratóncami

Milovníci horskej cyklistiky si opäť zmerali svoje sily na prestížnom finálovom preteku Župného pohára. Spoločnosť Summit Motors Bratislava vyslala na 12. ročník Bratislavského MTB Maratónu aj svoj najnovší model Ford Ranger RAPTOR, ktorý počas celého podujatia dohliadal na bezpečnosť cyklistov.

Poslednú septembrovú nedeľu sa v Račianskom Amfiteátri odštartovalo veľké Finále Župného pohára 2023. V krásnom prostredí Malých Karpát si fanúšikovia vytrvalostnej cyklistiky mohli užiť až tri trate. Teší nás, že práve naše vozidlá značky Ford mohli robiť počas celého podujatia podporu organizátorom aj zdravotníkom. Aby sa každý účastník cítil na náročnom horskom teréne bezpečne, nasadili sme na trať náš úplne najnovší model Ford Ranger Raptor v podobe safety car. Tento model teda opäť ukázal, že zvládne horský terén ľavou zadnou. Účastníci museli zdolať štvrťmaratónsku trať dlhú 22 km s prevýšením 531 m, polmaratónsku trať dlhú 52 km s prevýšením 1255 m a napokon aj najnáročnejšiu, maratónsku trať dlhú 80 km s prevýšením 2033 m. Divákov, ktorí prišli podporiť súťažiacich mohli potešiť aj obľúbené modely Ford Bronco, Ford Explorer, Mondeo kombi ale aj jazdené vodilo Jaguar F-Pace.

Všetkým výhercom gratulujeme a už teraz sa tešíme na ďalší ročník. Tých, ktorí by sa chceli o našich vozidlách dozvedieť viac, samozrejme radi privítame u nás v Summit Motors Bratislava. 

Pre viac fotografií navštívte stránku bratislavskymtbmaraton.biker.sk